Kľúče a zámky pre všetkých!
Kľúče a zámky pre všetkých!

Otvárajte si mobilom

Elektronické zámky so svojimi nespornými výhodami a flexibilitou, ktorú ponúkajú, sú na trhu už určitú dobu, ale doteraz sa používali na otváranie rôzne dotykové alebo bezdotykové média. EVVA však prišla s jedinečnou novinkou AirKey  ktorá sa otvára mobilom…

AirKeyNa komunikáciu a otváranie vložiek AirKey sa používa bezdrôtová technológia NFC. Počet telefónov na trhu s touto technológiou rastie, takže za chvíľu to bude bežná vec podobne ako napr. bluetooth. Takisto aj počet použiteľných aplikácii pribúda – medzi známejšie patria platby a vyberanie peňazí z bankomatov mobilom.

Použitie telefónu ako kľúča prináša viacero výhod:

  • o kľúč menej vo vrecku 🙂
  • používanie jedného „kľúča“ na množstvo dverí
  • Jednoduchá a prehľadná správa oprávnení cez online aplikáciu – prideľovanie oprávnení naďiaľku kamarátom, rodine, zamestnancom, návštevám, nájomníkom, …
  • jednoduché vytvorenie systémov s množstvom dverí s rôznymi (aj časovými) oprávneniami pre užívateľov (návštevy, upratovanie, opravárov, …)
  • zvýšená bezpečnosť – nemožnosť nelegálneho kopírovania kľúčov, jednoduché vymazanie kľúčov (napr. pri strate mobilu).
  • prehľad o stave a histórii otvárania

Stále je možné používať ako otváracie média aj kartičky/prívesky – nie každý musí mať mobil.

AirKey vložka zároveň ostáva vysoko bezpečnostnou vložkou s ochranami proti mechanickému prekonaniu a svojim dizajnom je aj elegantným doplnkom moderných interiérov.

Vďaka jednoduchosti používania, flexibilnej správe oprávnení, jednoduchosti montáže (je to predsa stále len vložka) sa AirKey môže uplatniť pri zabezpečení množstva objektov – od bežných domácností a domov, nájomných bytov, malých zdieľaných kancelárii až po väčšie objekty firiem alebo budovy v rôznych častiach sveta.

Pravdepodobne stojíme na prahu nového prístupu k otváraniu dverí a fyzickej bezpečnosti všeobecne…

 

Zaujala vás táto téma a chcete vedieť viac? Kontaktujte nás!

 

 

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *