Kľúče a zámky pre všetkých!
Kľúče a zámky pre všetkých!

Viac diaľkových v jednom – Silca Air4

Používate viacero ďiaľkových ovládačov na brány a chceli by ste ich všetky ovládať jedným? Alebo si chcete vyrobiť kópiu diaľkového ovládača bez zásahu do riadiacej jednotky brány? 

Firma Silca prišla s novými diaľkovými ovládačmi Silca Air4, na ktoré je možné skopírovať veľké množstvo diaľkových ovládačov (na brány a iné). Jedným ovládačom je teda možné jednoducho nahradiť 4 rôzne ďiaľkové. Proces kopírovania je navrhnutý maximálne jednoducho, bez potreby zasahovať do riadiacej jednotky brány a je podporované veľké množstvo ovládačov na trhu s pevnými aj plávajúcimi kódmi rôznych frekvencii (433.92 , 868.35 MHz  aj nízke quartz frekvencie).

air4

Ako pravý taliansky výrobok je aj Air4 na pohľad pekný, ergonomický a príjemný na dotyk. Vybrať sa dá z 3 farebných kombinácii. Spĺňa aj odolnosť voči vode a prachu IP64.

My sme odskúšali skopírovať Nice FlorS ovládač (ktorý sa nám predtým nepodarilo skopírovať ovládačom JANE) a fungoval bez problémov a bez potreby zasiahnuť do riadiacej jednotky (manuálne spustiť procedúru pridania ovládača) – procedúra ALS ho naučila a vpohode ďalej fungoval pôvodný aj nový ovládač. Takto sa dajú naučiť až 4 rôzne ovládače na jeden Air4.

 

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *