Kľúče a zámky pre všetkých!
Kľúče a zámky pre všetkých!

Náš kľúč – EVVA FPS

Snažíme sa stále ponúkať to najlepšie pre našich zákaznikov – aj preto sme sa stali majiteľmi zákazníckeho profilu EVVA FPS.

 

Čo je to vlastný profil a aké su jeho výhody?


náš profil EVVA FPS - kľúč s našim logom
Zjednodušene povedané – profil kľúča znamená, ako vyzerá nevyrezaný kľúč, aké má drážky a tvar. Rôzni výrobcovia vložiek majú odlišné profily kľúča a ešte aj vrámci jedného výrobcu sú rôzne profily. Iba kľúč so správnym profilom potom pasuje do vložky.

Niektoré profily sú chránené – vyrábať ďalšie kľúče je možné len po predložení bezpečnostnej kartičky (ktorú by si mal majitel vložky strážiť a potom má prehľad o tom, koľko kľúčov existuje k jeho dverám). Väčšina lepších vložiek už patrí do tejto kategórie a kľúčiar vždy musí požadovať prukázanie sa bezpečnostnou kartičkou.

Vyšší stupeň ochrany je vlastný profil (alebo inak povedané zákaznícky profil). Vtedy sa buď kľúčiar alebo priamo nejaká väčšia inštitúcia (napr. firma alebo univerzita) dohodne s výrobcom vložiek a ten pre ňu vyrobi špeciálny profil kľúča. Keďže surové kľúče budú mať len oni, majú úplný dohľad nad výrobou ďalších kľúčov (v prípade bežných chránených kľúčov je kontrolovanie oprávnenia vyrábať kópie kľúčov založené na čestnosti a zodpovednosti kľúčiarov a správcov systémov).

Použitie vložiek s chránenými kľúčmi je vhodné nielen do bytov a domov, ale hlavne pre rôzne systémy generálneho a hlavných kľúčov (SGHK), kde je obzvlášť dôležité mať prehľad nad kľúčmi a zabrániť ich neoprávnenému rozmnožovaniu.

FPS - škatuľka vložky My sme sa stali majiteľmi vlastného profilu zo systému EVVA FPS. Sú to kvalitné vložky v 3. bezpečnostnej triede od rakúskej firmy EVVA spĺňajúce najvyššie štandardy.

Samozrejmosťou je vysoká presnosť a kvalita mechanického spracovania, ochrany proti odvŕtaniu a vytrhnutiu bubienka a tiež voči vyplanžetovaniu. Systém FPS je odolný aj voči dynamickým metódam (tzv. bumping alebo SG metóda). Vložky môžu byť aj v prevedení s prestupovou spojkou (BSZ) alebo gombíkom na vnútornej strane (gombík je celokovový, masívny a s moderným dizajnom).

Kľúč je masívny z kvalitného odolného materiálu a vďaka svojej hrúbke a spracovaniu je predurčený na dlhú životnosť (to je aj jeden z dôvodov prečo sme sa rozhodli práve pre EVVA). Hlavička kľúča sa príjemne drži a je na nej okrem nášho loga vyrazené aj identifikačné číslo kľúča. Kľúče je možné kopírovať len u nás a to iba po predložení bezpečnostnej kartičky alebo po skontrolovaní totožnosti poverenej osoby pri SGHK systémoch. Keďže práve táto kontrola zabezpečuje bezpečnosť celého systému, striktne na ňu dbáme!

Priamo na predajni máme skladom základné rozmery vložiek ako aj bežné rozmery predĺžených vložiek a visiace zámky. Vložky a zámky servisujeme, zjednocujeme a skladáme z nich systémy. Cenovú hladinu sme nastavili na veľmi atraktívnu úroveň, takže konečný pomer cena/výkon je naozaj priateľný.

 

Škatuľka s vložkoou vložka Vložka s gombíkom Vložka s gombíkom

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *